Hiking och volleyboll

Sporttemat fortsatte på lördagen då vi gick på hikingtur med barnen som vi jobbar med på lördagar. Många av barnen är inte överdrivet glada över att använda kroppen fysiskt men efter mycket stånkande så lyckades vi få med dem upp på en kulle.


Den killen jag har jobbat mest med är han i mittenbilden. Nio år och är redan väl medveten om hur han vill ha sitt hår. En gång i månaden går han till en "beauty-saloon" och får sitt raka hår permanentat. Och blir det inte som han vill ha det så ryter han till frisören och blir arg. Sen använder han vax såklart. Cool kille helt enkelt.

På kvällen åkte vi och tittade på ett par beachvolleybollmatcher där de brasilianska damerna tog hem segern. Vi blev riktigt sugna på att spela själva och ser fram emot att lira i Lången med gänget i Örebro i sommar!




Idag har vi varvat dagen med träning och en massa pluggande och som belöning efter vår produktiva dag åt vi en massa sushi. Vi känner oss lite stressade för att vi snart ska åka hem. Så vi måste hinna med att äta så mycket sushi som det bara går innan det blir dags för hemfärd. Vi har också planerat in en weekend i Japan om ett par veckor. Där lär det finnas en hel del sushi har jag hört.

Sist men inte minst vill vi säga Grattis på Mors Dag till Världens bästa mammor: Mamma Kim och Mamma Monica!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0