Lördagsäventyr i forsen

Även denna helg har präglats av sport. I fredags bar det iväg till ett större stadium för att titta på baseboll marchen mellan Lotte (från Busan) och ett lag från Seoul. På läktarn var det livat och matchen var jämn tills Seoullaget tog hem segern efter fyra och en halv timme. Tidig lördag morgon åkte vi med ett stort gäng av blandade nationaliteter tre och en halv timme österut för lite river rafting. Naturen med floden och de grönklädda bergen påminde om Nya Zealand. Riktigt vackert. Själva raftingen var inte lika tuff som på Nya Zealand men våra koreanska ledare i kombination med god mat och en grym grupp så ger jag högsta betyg till lördagsäventyret. Och så priset förstås. För 250 kr ingick transport tur och retur (totalt 7 timmar i buss), lunch (ingen svettig pytt-i-panna), våtdräkter och så själva raftingen såklart. Vad mer kan man begära?
Danne och Mats fortsatte på den sportsliga banan och tog in på ett Love Motel för att klockan tre på natten titta på matchen mellan Sverige och Danmark. En besviken Danne kom hem vid femsnåret och meddelade förlusten. Skittrist helt enkelt. Utan Sverige i VM i Sydafrika blir det inget riktigt sommar-fotbolls-VM. Fast jag kan ju alltid heja på Korea såklart.

Idag har vi pluggat frenetiskt. Termer, teorier och en massa enligt vårt tycke onödig information har flitigt nötts in i våra nu trötta hjärnor. Tenta för Danne imorn och för mig på onsdag. På det några pm och annat som ska skrivas..Tufft nu. Tur att vi drar till Japan på torsdag!




Kommentarer
Postat av: Anna Edoff

längtar längtar längtar efter er!

2009-06-09 @ 17:23:20
Postat av: Bella

Å vi längtar efter dig! Å alla andra vänner o familj därhemma. Snart så!

2009-06-10 @ 01:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0