Åska eller anfall?

Idag bojkottade jag och Danne skolan och åkte till en park för att plugga. Såhär i tentatider känns det som att man bor på skolan och det kan man få nog av ibland. Lyckades hitta en park där man faktiskt får sitta på gräsmattan vilket inte är en självklarhet. När vi helt otippat i värmeböljan började känna några regndroppar packade vi ihop våra böcker och åkte hem. När vi kom upp ur tunnelbanan hade regndropparna snarare övergått till en forsande flod. Det blixtrade tätt och åskan skulle lika gärna ha kunnat vara ett bombanfall från diktatorn i norr. Så höll det på i dryga halvtimmen. Galet. Nu är det torrt på marken igen och fuktigt som en ångbastu.

Igår hade jag min sista lektionen i EG-rätt. Professorn bjöd på vin och ostar i klassrummet vilket kändes lite märkligt. Ännu mer märkligt kändes det i takt med att han blev mer och mer röd i ansiktet av vinet. Men det var en trevlig, lite annorlunda lektion. Något att införa på juristutbildningen i Sverige månne?


Häromdagen upptäckte vi att vår byggnad har en takvåning. Ja, eller snarare ett tak. Det kanske inte är så märkligt men man kan i alla fall gå ut på det här taket och det var värt ett besök. Utsikt över våra kvarter från ett fågelperspektiv.

Kommentarer
Postat av: storebror

ni skulle ha supit honom under bordet, och sen hade han naturligtvis avslöjat alla tentafrågor, nu är det för sent, nu måste ni ju PLUGGA till tentan, vad tänker ni med egentligen?

2009-06-02 @ 22:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0