Oasis

Veckorna rullar på och vips är det fredag! I onsdags var vi och några kompisar och såg Oasis i olympiska stadion här i Seoul. Varken jag eller Danne har sett dom live förut så vi kan inte riktigt jämföra med deras tidigare spelningar. Sen är Danne en mycket mer erfaren Oasis-lyssnare än jag även om jag på löpbandet de senaste veckorna innan konserten har lyssnat in mig på deras senaste album. Liam drog igång konserten med öppningsfrasen: "This is our new drummer, he's in your size". Det spelades lite oväntat mest nya låtar men givetvis bjöds det på "wonderwall" och "don't look back in anger" (som nästan höll samma kvalitét som Örebroligans akustiska, något punkigare, version. - Dannes anm.) till publikens förtjusning. Vi hoppade o sjöng för fulla halsar tillsammans med 5000 koreaner. Då kan det inte bli annat än galet kul ju.



Ikväll blir det en lugn kväll med middag med några kompisar, det blir nog barbeque som det brukar bli på fredagar. Mumma! Det är något vi verkligen kommer att sakna i Sverige. Restauranger med grill på bordet o en massa goda tillbehör. Och på något konstigt vis landar alltid notan på överkomliga 10 000 won vilket motsvarar ungefär 60 svenska kronor, oavsett hur mycket man äter och dricker. Det är ungefär som när man ringer och beställer pizza, hur många pizzor man än beställer så tar det alltid tio minuter. Fantastiskt.
Att kvällen blir lugn beror på att vi ska upp i ottan imorgon. Vi har blivit medbjudna av svenska ambassaden på en tur till gränsen mellan nord-och sydkorea. Och på eftermiddagen ska vi plantera träd vilket är en tradition här i korea. Varje år samlas folk runt om i landet och planterar träd för att förbättra miljön. Bra det!

Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0