Somewhere over the Rainbow

Efter en lång veckas hårt pluggande ( även om det inte syns att vi pluggar på bilderna så gör vi det, ska nog lägga upp bildbevis på det snart) är Rainbow det perfekta stället att slappna av på. Mattor på golvet, levande ljus och vattenpipor. Så i fredags åkte vi dit med våra vänner som snart kommer att lämna oss och åka hem till sina länder. Känns riktigt tråkigt att säga hejdå men vi planerar en Europaturné i sommar som förhoppningsvis kommer att bli verklighet. Man vet ju hur det brukar bli...Vi hade iallafall en grym kväll som slutade med att vårt gäng drog igång ett dansgolv (som egentligen inte finns). Koreanerna tittade lite skeptiskt till en början men hängde snart på. DJ:n som nog inte är så van att folk dansar på det här stället verkade ändå uppskatta vårt drag. Det är vad vi tror iallafall.


 

Kommentarer
Postat av: Anna Edoff

hej vännerna! Galet länge sen jag var här och kolla och HJÄLP vad ni flänger, firar och segrar! Lycka till med sluttentorna!

stora kramar

2008-12-04 @ 12:04:58
Postat av: Mats

Hejsan! Har spenderat kvällen vilt runtsurfande lite på chans bland diverse olika sidor. Anledningen till detta är att jag i vår skall studera i Incheon och försöker skaffa mej en liten bild om livet i Korea.

Vore oerhört glad om ni kunde sammanställa lite basicgrejer i ett mail. Har exemplvis planerat att bo på Campus, men hur är det med möjligheter att komma över lägenhet?

Studietakten jämfört med Sverige, ser ut som om det blir 4 kurser om 3 credits för min del..



Ja det skrapas som sagt lite på ytan, vore kul om ni kunde hjälpa till lite.. ; ) Tack på förhand!

2008-12-08 @ 22:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0