Slit, svett o stor stark!



Vår gata! Här bor vi!


Nu har den stora flytten skett, vi har flyttat ner nio våningar i huset. Skrubbat den nya lägenheten o varit på marknaden o inhandlat ett hushåll storlek small. Ett par skålar, tallrikar o en blomma till fönstret..:) Man behöver inte så mycket eftersom vi äter ute hela tiden. Frukost kommer vi däremot äta hemma o vi blev överlyckliga när vi hittade en mataffär som hade flingor och tropicanajuice.

På marknaden fanns allt man kan tänkas behöva o inte behöva. Billigt o bra. Varje gång jag ser alla skor tänker jag på dig Shamim! Fy farao vad du skulle vara i shoppinghimmelriket om du var här! :) ( = kom o hälsa på!).

Efter storstäd och handling invigde vi vårt nya hälsosamma liv med ett pass på gymmet som ligger i vårt hus. Vi kände oss nöjda med ett träningspass på 40 minuter och försökte att inte tänka på Dan och Adde som sprang Årstaloppet på 2,1 mil..
Nytränade (och nyduschade) gick vi sedan och åt på en mysig restaurang (se bilderna) där man grillar på bordet. Massor av mat och koreansk öl för cirka 50 spänn per person. Inte illa. Nu sitter Danne och pluggar hangul, det koreanska alfabetet. Vi har förstått att vi verkligen måste jobba på koreanskan eftersom engelska är i princip omöjligt att göra sig förstådd på. Hittils har vi klarat oss ganska bra det lilla ordförråd vi har..mitt är lyckligtvis något större än Dannes.

Antta (=kram)
Bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0